Over ons

Game changers die het leven van de armen beïnvloeden

Ondernemers zijn de motor van economische ontwikkeling in Oost-Afrika. Om duurzame ontwikkeling te creëren is de rol van deze ondernemers cruciaal. Ze zijn in staat om de link te leggen tussen kleine boeren en de markt. Daarnaast spelen ze een belangrijke rol in de groeiende service- en productie-industrie. Wanneer hun bedrijven opschalen, zijn deze ondernemers de belangrijkste actoren bij het creëren van werkgelegenheid.

 

Inclusive Trading Group BV (ITG)

Inclusive Trading Group BV (ITG) is een impact investeerder die als doel heeft om samen te werken met veelbelovende ondernemers om hun bedrijven op te bouwen en zo bij te dragen aan duurzame ontwikkeling van de regio. Onze diensten combineren toegang tot kapitaal, ondersteuning van bedrijfsontwikkeling, exportpromotie en toegang tot een breed netwerk van ondernemers in Europa met expertise in verschillende branches.

We gaan langdurige samenwerkingsverbanden aan om de prestaties en groei van de bedrijven die we ondersteunen te verbeteren. Door dat proces wordt meer werkgelegenheid en economische ontwikkeling gerealiseerd in de landen waar we actief zijn.

 

Stichting Inclusive Trading Initiative

ITG is eigendom van Inclusive Trading Initiative, een stichting die tot doel heeft armoede te bestrijden door economische ontwikkeling te stimuleren.