Diensten

We combineren financiële diensten met diensten voor bedrijfsontwikkeling, exportpromotie en leggen verbinding met een breed netwerk van ondernemers. Onze diensten zijn erop gericht om de visie van de partnerondernemer te versterken en hun bedrijf op een duurzame manier te laten groeien.

 

Financiële diensten

Onze financiële investeringen zijn op maat gemaakt via langlopende leningen of aandelenposities. Het portfolio wordt besproken met onze partner en zal worden gebaseerd op de bedrijfsscenario’s en huidige positie.

Export promotie

ITG speelt een actieve rol bij de promotie van de producten op de Europese markt. Naast kennismaking met de belangrijkste marktspelers zal ITG onze partners ondersteunen om ervoor te zorgen dat het product in overeenstemming is met Europese normen en procedures zoals aflatoxinecontrole en HACCP.

Bedrijfsontwikkeling ondersteuning

Om een gezonde, duurzame groei te verzekeren, biedt ITG niet alleen investeringskapitaal, maar ondersteunt het de ondernemer altijd bij het ontwikkelen van zijn bedrijf om groei te realiseren en het aantrekkelijk te maken voor internationale investeringen.

Netwerk

ITG heeft een breed netwerk van Europese ondernemers die kennis en ervaring hebben in meerdere branches. Bij behoefte aan specifieke kennis kunnen we een beroep doen op ons netwerk en zoeken naar de specialist die kan ondersteunen.