Hoe we werken

In onze portefeuille richten we ons op de volgende sectoren: de agri-sector, productie en dienstverlening. We ondersteunen bedrijven die inkopen bij kleine boeren bij het optimaliseren van hun teeltopzet en -beheer en hun productie- en verkoopprocessen. Om impact te creëren, realiseren we ons dat we waardeketens moeten bouwen van boerenniveau tot (export)markten. Onze partnerbedrijven ondersteunen de boeren actief bij het optimaliseren van hun productie en door eerlijke prijzen te betalen die leiden tot een redelijk inkomen op het niveau van kleine boeren.

Voor het MKB werken we samen met bedrijven die hen diensten verlenen om hun capaciteit op te bouwen en om toegang tot apparatuur te realiseren om de onderneming verder te versterken. Daarnaast investeren we direct in productiebedrijven die zich richten op waardetoevoeging.

Diensten

We combineren financiële diensten met diensten voor bedrijfsontwikkeling, exportpromotie en leggen verbinding met een breed netwerk van ondernemers. Onze diensten zijn erop gericht om de visie van de partnerondernemer te versterken en het MKB op een duurzame manier te laten groeien.

Projectfases

Onze projecten bestaan uit vier fases: